Bán József

TKR 10 Enterprise Az éles TKR Store adatbázisa helyreállításra került, de azért sajnos egy kis tesztelési időszakot még be kell iktatnunk. Természetesen a megrendeléseket most már fogadhatom a TKR Store -on keresztül is, amihez ITT be is lehet jelentkezni. A teljes rendszer most már elérhető ITT vagy nem titkosított kapcsolaton keresztül itt is, de persze az éles TKR Store -t a https://tkr.banjozsef.hu/tkr10 címen bárki, bárhonnét elérheti már.

 Sajnos - az egyik tárhely szolgáltatóm adminisztrációs hibája miatt, ami valószínűleg ugyanúgy a diszk hiba miatt állt elő, mint a többi TKR Store adatbázis és megrendelés elérhetetlenség - egyenlőre az éles TKR Store adatbázisának tárhelyéből csak a fele áll a rendelkezésünkre, így néhány funkció még nem elérhető. Javaslom - egyenlőre - az éles rendszer másolatát vagy a TKR Web Store -t használni, de a TKR Web Store -t még telepítenie kell mindenkinek egy saját tárterületen, ha minden funkciójának a segítségét élvezni szeretné.  Az esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérek és igyekszem a tárhely szolgáltatót elérni, habár sajnos még az Ő rendszerük sem indult el teljesen újra.

 Szerencsére - a TKR Store titkosított kapcsolaton ( https:// ) keresztül elérhető adatbázisának helyreállításáig -, már egy nem titkosított ( http:// ) kapcsolaton és csak a banjozsef.hu belépő lapján keresztül elérhető adatbázis a rendelkezésünkre áll. Természetesen az ideiglenes TKR Store -t a http://tkr.banjozsef.hu/tkr10 címen bárki, bárhonnét elérheti már. Sajnos még az eredeti titkosított ( https:// ) rendszerváltozat helyreállítás alatt áll, de megrendeléseket most már a TKR Store -on keresztül is tudok újra fogadni, habár egyenlőre "csak" a nem titkosított kapcsolattal ( http:// ) működő változat segítségével.

Átmenetileg - amíg nem kerül helyreállításra az éles adatbázis ill. nem üzemelek be egy másik TKR Store -t -, ITT vagy itt is elérhető egy teljesen aktuális rendszer, habár csak ideiglenes adatbázissal.

 Egyenlőre - a TKR Store adatbázisának helyreállításáig -, még csak egy nem mindenhol titkosított ( http:// ) kapcsolaton és csak a banjozsef.hu belépő lapján keresztül elérhető adatbázis áll a rendelkezésünkre. Természetesen az ideiglenes TKR Store -t a https://banjozsef.nvs.hu címen bárki, bárhonnét elérheti már. Sajnos még az eredeti titkosított ( https:// ) rendszerváltozat is helyreállítás alatt áll, de megrendeléseket most már a TKR Store -on keresztül is tudok újra fogadni, habár egyenlőre "csak" a nem minden belépési ponton titkosított kapcsolattal működő változaton ( de ezzel most, az ideiglenes rendszer esetén nem találkozunk ) keresztül.

Sajnos a TKR Store adatbázisa a tárhelyszolgáltatónál történt hardver ( diszk ) hibából adódó szerver elérhetetlenség miatt, átmenetileg nem hozzáférhető ( ezált a banjozsef.hu és a VISZK.hu néhány menüpontja ill. funkciója sem működik ) !!! Megértésüket előre is köszönöm és természetesen a probléma megoldásáig továbbra is szívesen ajánlom a figyelmükbe a TKR Pláza elérhető részeit és persze a banjozsef.hu és a VISZK.hu összes lapját. A hiba kijavításáig és a rendszer teljes helyreállításáig sajnálatos módon "csak" az eddig is megszokott direkt e-mailes kommunikáció és a TKR Megrendelés áll a rendelkezésünkre, az eddig is és a jövőben is elérhető egyéb közösségi fórumok ( facebook, twitter, instagram, wordpress, blogger, google, tkrdroid, stb. ) és elérhetőségek mellett.

 Addig is - amíg nem kerül helyreállításra az éles adatbázis ill. nem üzemelek be egy másik TKR Store -t -, ITT vagy itt is elérhető egy teljesen aktuális rendszer ( persze - amiért ez úton is elnézést kérek - a helyreállítás alatt álló adatbázis hivatkozások [ linkek, funkciók, menüpontok, gombok, stb. ] sajnos még nem működnek ).

Kinek, mit, miből, mikorra, hogyan és miért?

 Három az egyben
( tudás, szoftver, rendszer ).
TKR.
 Ha szoftver, akkor banjozsef.

szemlélet, szándék, beszéd, cselekvés, életmód, erőfeszítés, éberség, elmélyedés, gondolat, szó, cselekedet, mulasztás, gondolkodás, figyelem, akarat, koncentráció, meditáció, vágy, hit, elszántság, türelem, kitartás, infokommunikáció, éber, orientált, tiszta, tudat

TKR 10 Install   TKR Web Store   TKR 10-Marketing   TKR 10-Infokommunikáció   TKR 10-Multimédia   TKR 10-Háztól Házig   tkrmarketing   tkrpláza   VISZK   TKR Pláza   TKR 10-Készlet Enterprise   TKR Hírek