Az egyetlen magyar gyártású 23 éves és most is működő és fejlődő Cégirányítási Információs Rendszer. TKR

MOST ajándékba kapja a "TKR Cégirányítás 2." elektronikus könyvet.


Cégünk
Termékeink
Partnereink
Referenciák
Üzleti lehetőség
Kapcsolat

Cégirányítás, Vállalatirányítás szinte ingyen és

majdnem azonnal !!!

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR

TKR és Piac :
Szeretne egy komplett és folyamatosan nyereségesen működő rendszert és Piaci ( Internetes, Intézményi, Hivatali, Otthoni ) Jelenlét Csomagot ?

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

Piac és Marketing :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

Stratégia és Taktika :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

TKR és Szoftver :
TKR Enterprise 1990
TKR Enterprise 1997
TKR Enterprise 1999
TKR Enterprise 2000
TKR Enterprise 2001
TKR Enterprise 2002
TKR Enterprise 2003
TKR Enterprise 2004
TKR Enterprise 2005
TKR Enterprise 2006
TKR Enterprise 2007
TKR Enterprise 2008
TKR Enterprise 2009
bjSql
BJ.hu

Tovább ...

TKR és Vonalkódtechnika :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

TKR és Mobil adatgyüjtés :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

TKR és Pénztárgép technika :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

TKR és Marketing :
Ingyenes ügyfélkapcsolat ( PR ) és reklámlehetőség egyben !

Tovább ...

TKR és Reklám :
Akarja, hogy ingyen reklámozzuk vállalkozását ? Örülne annak is ha a PIACát is folyamatosan bővíteni tudná ? Vegyen egy TKR-Licencet és fizessen elő valamelyik TKR támogatási szolgáltatásra !

Ingyen minden !

Költséghatékony megjelenési és piacbővítési lehetőség az időközönként kiadásra kerülő ill. aktualizált és folyamatosan terjesztett ingyenes eBook kiadványainkban ( TKR Jogi Kapcsolatok, TEÁOR, VTSZ, SZJ, VISZK Aktuális, TKR Aktuális, TKR Hírek ).

Tovább ...

Amit a cégünkről tudni kell!

A VISZK Bt. a tulajdonosai által 1997-ig végzett tevékenységek saját cég keretében való továbbvitelére, Bán Zoltán villanyszerelő vállalkozása folytatására ill. Bán József által 1986 - 1997 -ig kifejlesztett ill. azóta is folyamatosan továbbfejlesztett, egyszerűsített és korszerűsített "TKR Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszer"-ek szoftver elemeinek gyártására, forgalmazására, karbantartására, dokumentálására, támogatására és licenszelésére alakult 1998.01.01-én.A villanyszerelés mellett azért már 2001 -től megkezdődött az 1990 -től PC -s környezetben is létező, és lényegileg 1997 -ben elkészült Windows -os TKR -ek piaci igényeknek megfelelő átalakítása is. 2001.01.02 -étől a társaság főleg a TKR W.T.K.R. ... szoftverek tesztelésével, piaci bevezetésével, dokumentálásával és a TKR W.T.K.R. ... Licenc -ek forgalmazásával foglalkozik, természetesen továbbra is a villanyszerelés és a régebbi ill. az újabb TKR -ek támogatása mellett .

Tovább ...


Az immár 23 éves "TKR Cégirányítási Információs Rendszer" -ek [ Gyártási idő : 2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009 ] ( Rendszer típus : TKR-Pénztárgép ; TKR-Pénztárszámítógép [ POS ] ; TKR-Termék ; TKR-Számla ; TKR-Számla és Nyugta ; TKR-Készlet ; TKR-Raktár ; TKR-Termelő ; TKR-Kereskedő ; TKR-Vendéglátó ; TKR-Cégirányítás [ Rendszer fajta : Start , Basic , Standard , Home , Professional , Enterprise ] ) jelenleg nagyon kedvező árakon érhetőek el a www.viszk.hu -n keresztül is, sőt a TKR szoftver -ek üzleti lehetőséghez is hozzásegíthetik.

Tovább ...


Aktuális

Család és üzlet : A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR

Ajándék : MOST ajándékba kapja a "TKR Cégirányítás 2." elektronikus könyvet.

DEMO : Már több mint 6000 TKR DEMO letöltés az idén.

Változás : A munkatársak és a vezetők jönnek - mennek, sőt néha a tulajdonos is változik ? Sajnos a megfelelő képzésre sem lehet elegendő pénzt, időt és energiát fordítani ? A törvényhozás és az éppen aktuális kormány is munkálkodik, az APEH -ról, a BSA -ról és a nagy szoftver és hardver gyártókról és kereskedőkről nem is beszélve ? A megoldás ilyenkor is egy TKR. Nem változó de fejlődő, a kor kihívásainak és változásainak mindig megfelelő, aktuális rendszer.

Versenyképesség : A versenyképessége megőrzése és növelése érdekében is válassza a már jól bevált és bizonyított programok és szoftverek felhasználásával legyártott aktuális TKR -t. A számlázó, készletnyilvántartó, raktárkezelő szoftver csomagok közül az Önnek legjobban megfelelő változat az ajánlatunk ügyvitelének korszerűsítésére és egyszerűsítésére!

Pénzkereseti lehetőség : Az internet használatával ( regisztráció, viewbar [ reklám-banner ] letöltése, telepítése és használata ) való pénzkereset !

Tovább ...


Kedves Olvasó!


A számítógépek és a szoftverek gyártásának és kereskedelmének óriási technikai fejlődése eddig soha nem látott lehetőségeket nyitott a számítógéppel és szoftverrel támogatott információs rendszerek fejlesztéséhez. A felhasználói oldal növekvő igényeinek és a technikai és technológiai oldal által nyújtott lehetőségeknek az összehangolására részben az adatkezelési technikával nyílt lehetőség.

Az információs rendszerek fejlődése az igények és lehetőségek oldaláról sem csak mennyiségi, hanem minőségi változásokat eredményezett, így szükségessé vált a hagyományos adatkezelési módszerek minőségi továbbfejlesztése is. A TKR szoftverek és módszerek létrehozásakor és kidolgozásakor a technikai fejlődés által kínált lehetőségek és a felhasználói oldal igényeinek és lehetőségeinek az összehangolása volt a cél.

A fejlődés kiindulópontja az a felismerés volt, hogy az adatok a gazdasági szervezetek önálló értékkel rendelkező erőforrásai, ugyanúgy mint a pénz, a tapasztalat [ történet -> tanulság ], a tudás, a munkaerő, a nyersanyag, az energia, az állóeszközök, stb. és ezek ésszerű felhasználásához a technikai lehetőségek, valamint a felhasználói igények is adottak.

Akar egy mindig működő saját rendszert? El sem tudja képzelni, hogy hány ember szeretné megvenni az Ön termékeit és hogy mindez csupán csak azért nem valósul meg, mert Ön vagy a pénztárgéppel, vagy a Számlázó programmal, vagy a Készletnyilvántartó szoftverrel, vagy a PC -vel, vagy a Windows -al, vagy a ... foglalkozik!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését vagy valamiben a segítségére lehetek, ajánlom figyelmébe a továbbiakat is.


Üdvözlettel:
Bán József
VISZK Bt.
A rendszer
Rendszer és módszer

Az általunk létrehozott Cégirányítási rendszer és módszer a vállalkozás sikeres irányításához MINDEN eszközt az Ön rendelkezésére bocsát !
Tovább ...

Múlt , jelen és jövő

Akar egy 4 éve nem változó és még 4 évig biztosan nem változó szoftvert ? Akarja, hogy akár 2999. december. 31 -én is minden funkciója működjön ?
Tovább ...

Tapasztalat és tudás

Azért ugye örülne annak is, ha a Teljesen Kész Rendszer ( TKR ) és a Talánegyszer Készenlesz Rendszer ( TKR ) eredményeit és lehetőségeit felhasználva a Tapasztalat Kezelő Rendszer
( TKR )
egyszer csak Tudás Kezelő Rendszer
( TKR )
-ré válna ?

Tovább ...

DEMO és Éles szoftver

Még mielőtt letöltene egy DEMO TKR szoftvercsomagot, szeretné tudni azt is, hogy hogyan lesz abból Éles TKR szoftver ? Jó volna azt is egyben látni, hogy milyen élesítő szoftver csomagokkal kell rendelkeznie, hogy még egy esetleges szoftver újratelepítést is önállóan el tudjon végezni ?
Tovább ...

DEMO szoftver telepítés

Már le is töltötte a DEMO TKR szoftvercsomagot, de a telepítéssel ill. a DEMO TKR indításával problémái vannak ?
Tovább ...

TKR aktualizálás

Minden rendben van, de szeretné ha naprakész lenne az adott TKR változat is ? Esetleg a kimondottan Windows XP -s környezetre ( is ) készült további aktualizáló szoftver csomagra is kiváncsi ?
Tovább ...

A TKR és a Windows

Szeretné tudni is, hogy a használni kívánt szoftver hogyan kapcsolódik a Windows -hoz ? Elvárja, hogy már a rendszer beüzemelése előtt MINDEN információ a rendelkezésére álljon a MEGRENDELÉS -hez ?
Tovább ...

Adatbázis és továbbfeldolgozás

Elvárja azt is, hogy MINDEN lényeges adat a Céggel és a Tevékenységeivel kapcsolatban EGY adatbázis -ban szerepeljen, és azt bármilyen egyéb ( a rendelkezésére álló ) adatkezelő ill. feldolgozó eszközzel - további információ szerzési céllal - önállóan is felhasználhassa
( pl. Excel, Access, SQL ) ?

Tovább ...

Garancia A TKR szoftverek beüzemeléséhez ( 1 nap ) ingyenes telefonos szaktanácsadást, az aktuális törvényeknek való megfelelés garanciáját ( 1 hétig ingyenes telefonos konzultáció ) és a TKR-Start ill. a TKR-Licenc - TKR-Licenc(e) - ben szereplő feltételek betartása esetén - a már lezárt élesítési fázisok, a már eltelt szoftverhasználati idő és a már eddig is használt TKR Fő funkciók figyelembevételével - 30 napos Licenc díj visszafizetési garanciát biztosítunk !

Tovább ...
Támogatás

Úgy gondolja, hogy a Licenc megvásárlása után is kellene folyamatos támogatás a szoftverhez és a rendszerhez ?
Tovább ...

Üzleti lehetőség

MOST nem tervezi, hogy TKR-Licenc -et vásárol, de vannak olyan ügyfelei, barátai, ismerősei akiknek esetleg segíthet a problémáik megoldásában egy TKR-Szoftver -rel, míg Ön jutalékra is igényt tarthat a TKR-Licenc díjból.
Tovább ...

A környezet
Jog és technika

Akar egy jogilag ( magyar, európai, angol-amerikai ) és technikailag is megbízható költséghatékony CÉGIRÁNYÍTÁSI rendszert ?
Tovább ...
Szoftver változat és verzió

Nincs ideje és energiája az újabb és újabb szoftver változatokat és verziókat kipróbálni, ezért szeretne már egy változatlan rendszert ?
Tovább ...
Család és üzlet

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR
Tovább ...

Vállalatirányítás

Ha MOST tervezi egy Integrált Vállalatirányítási rendszer bevezetését, akkor kezdjen egy TKR Cégirányítási Információs Rendszerrel .
Tovább ...

Számlázás, készletnyilvántartás

Amennyiben egy megbízható számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó szoftvert keres, akkor válasszon a TKR vállalatirányítási rendszerei közül.
Tovább ...

Internet

Nincsenek forrásai egy esetleges vírus támadás vagy internetes betörés következményeit kezelni ?
Tovább ...

Windows

Nem tud vagy nem akar még Windows Vista operációs rendszerre váltani, mert az Ön feladataihoz tökéletesen megfelelő például egy Windows 98 vagy egy Windows XP is ? A megoldás egy Windows -os ( W95/98/NT/2000/XP/Vista ) TKR.
Tovább ...

Könyvelés

Nem látja az üzlet pénzügyeit, mert a könyvelés ( pontosabban az ügyviteli vagy vállalatirányítási szoftver ) még nem dolgozta fel a számlákat ?
Tovább ...

Támogatás

Ha a szállítás (Szállítólevél), számlázás ( Számla ), készletnyilvántartás (Készlet), raktárkezelés (Raktár) alapfunkciói mellett egyéb folyamatok támogatására is szüksége van, akkor a TKR Cégirányítási Információs Rendszerrek közül a több integrált vállalatirányítási funkciót az Ön rendelkezésére bocsátó nagyobb TKR -eket javasoljuk választani.
Tovább ...

Szoftver

Hirtelen nagy bajba került, mert az ügyviteli szoftverét szállító cég átalakult, beolvadt, szétvált, eladták, megszüntették, felszámolták, megszünt vagy éppen nem tud vagy nem akar biztosítani az adott szoftverhez is értő és azzal is foglalkozó munkatársat ?
Tovább ...

Licenc

Az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő Integrált Vállalatirányítási Rendszert szeretne, de nem tud várni addig, amíg a pályázati feltételeknek megfelel ( amennyiben a TKR -t rendeli meg a pályázatában, akkor az eddigi Licenc díj kedvezmények mellett további 10 % -os Licenc díj engedményre számíthat ) vagy a pályázatát megírják és elbírálják ( az esetleg szükséges újabb eszközökre [ PC, operációs rendszer, Pénztárgép ] azért javasoljuk a pályázati források igénybevételét is ) ?
Tovább ...

APEH

Van már Integrált Vállalatirányítási Rendszere, de csak a könyvelésre és az APEH -re tartozó részeit tudja használni ( ha az a fontosabb most, akkor méginkább a TKR a javaslatunk ), míg a valóságos tevékenységei ( marketing, megrendelés, beszerzés, gyártás, összeállítás, termelés, raktározás, értékesítés, csomagolás, szállítás ) támogatása azért nem igazán megoldott, habár számlát még lehet kiállítani a szoftverrel.
Tovább ...
Technológia
PC és PC hálózat

Amennyiben nincs elegendő pénze ( de ha akarná azért lenne, csak inkább egy nagyobb vagy jobb TKR -re költené szívesebben azért akkor is ) PC ill. PC hálózat specialistára ( hardveres, számítástechnikus, informatikus szakemberre ), a megoldás akkor egy TKR( PC -s ill. PC hálózatos rendszer immár 17 éve ).
Tovább ...

Windows és Sql

Ha egy Windows specialistát ( szoftveres, informatikus, windows szoftver mérnök [ lehetőleg Microsoft vizsgákkal ] ) és egy adatbázis kezelő [ SQL ] specialistát nem tud megfizetni ( ha azért megtudna fizetni, de a megspórolt pénz egy részét inkább egy TKR specialistára költené szívesebben azért akkor is ), a megoldás akkor mindenképpen egy TKR ( Windows -os, SQL -es rendszer immár 10 éve ).
Tovább ...

Ügyvitel

Az ügyvitelét mindenképpen szeretné korszerűsíteni és egyszerűsíteni, de sajnos még nem tud angolul ( ha már tud, akkor méginkább ), a megoldás akkor egy TKR ( Windows -os [ most a "Windows XP" a javasolt ] rendszer immár 7 éve ).
Tovább ...

Cég
Munkatársak

A munkatársak és a vezetők jönnek - mennek, sőt néha a tulajdonos is változik ? Sajnos a megfelelő képzésre sem lehet elegendő pénzt, időt és energiát fordítani ? A törvényhozás és az éppen aktuális kormány is munkálkodik, az APEH -ról, a BSA -ról és a nagy szoftver és hardver gyártókról és kereskedőkről nem is beszélve ? A megoldás ilyenkor is egy TKR. Nem változó de fejlődő, a kor kihívásainak és változásainak mindig megfelelő, aktuális rendszer.
Tovább ...

Munka

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR Sok a heti 40 óra munka ? Dolgozzon csak napi 5 percet ! TKR
Tovább ...

Képzés

A legkorszerűbb és a legegyszerűbb technológia felhasználásával is készült Integrált Vállalatirányítási Rendszer. TKR
Tovább ...

VISZK Bt. Bán József


Cím: 9436 Fertőszéplak, Szent Imre utca. 18.

Mobil : 06-30-348-2553
Telefon/Fax : 06-99-370-485
E-mail : bj@viszk.hu

Cégjegyzékszám: 08-06-007170
Adószám: 22499642-2-08

Kapcsolattartó neve, E-mail címe, telefonszáma
Számlázási cím
Postázási cím
TKR változat
TKR-Élesítés megrendelés e-mailben vagy postai útonAz adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek, ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. Bán József ill. a VISZK Bt. az általa őrzött adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. Ha szeretne további információkat kapni tőlünk, kérem, kattintson a "További információ" hivatkozásra és kérnénk azért kicsit részletezni is az Önt érdeklő témakört. További információ

Az Önök e-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből, az Internet-ről , az Önök direkt ( névjegykártya, levél, képeslap, FAX , e-mail , stb. ) megkeresésekor, a médiából vagy más legális módon került levelezési listánkba. Ha nem járulnak hozzá, hogy a jövőben ilyen módon megkeressük Önöket, azt kérjük hogy jelezzék ( akár a levél visszaküldésével is ), hogy azonnal ki tudjuk venni Önöket a levelezési listánkból ! Ha levelünkkel zavartuk vagy még valami oknál fogva nem töröltük Önöket a levelezési listánkból a kérésük ellenére , akkor azért az elnézésüket kérjük !

Amennyiben nem kíván további hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide vagy a következő gombra !

Copyright 1986-2009 Bán József

Ha most csak néhány TKR rendszerelemre kíváncsi ízelítőképpen, akkor a TKR-DEMO Önnek készült.

Telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )          TKR szoftver csomag választék

Csak letölti és beüzemeli, aztán megy minden mint a karikacsapás.

Windows XP esetén, ha az Én környezeti beállításaimat (   config.sys   autoexec.bat   config.nt   autoexec.nt  ) akarja használni, akkor csak futtassa le a TKR-AUTO -t.

Amennyiben valami gond volt a telepítési környezetben, akkor a TKR-Window a megoldás.


Copyright 2009 Bán József

 

Copyright 2009 Bán József Minden jog fenntartva.      Felhasználási feltételek    Adatvédelem    Szerzői jogok