Az egyetlen magyar gyártású 34 éves és most is működő és fejlődő Cégirányítási Információs Rendszer. TKR

MOST ajándékba kapja a "TKR Cégirányítás 2." elektronikus könyvet.


banjozsef.hu - CÉGIRÁNYÍTÁS, Vállalatirányítás szinte ingyen és majdnem azonnal !!!


Studió
Termékek
Partnerek
Referenciák
Üzleti lehetőség
Kapcsolat

Cégirányítás, Vállalatirányítás szinte ingyen és

majdnem azonnal !!!

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR


TKR és Piac :
Szeretne egy komplett és folyamatosan nyereségesen működő rendszert és Piaci ( Internetes, Intézményi, Hivatali, Otthoni ) Jelenlét Csomagot ?

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

Piac és Marketing :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

Stratégia és Taktika :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

TKR és Szoftver :
TKR Enterprise 1986
TKR Enterprise 1990
TKR Enterprise 1997
TKR Enterprise 2000
TKR Enterprise 2005
TKR Enterprise 2006
TKR Enterprise 2007
TKR Enterprise 2017
TKR 366
bjSql
BJ.hu

Tovább ...

TKR és Vonalkódtechnika :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

TKR és Mobil adatgyüjtés :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

TKR és Pénztárgép technika :

Igényelt : TKR-Partner Igényelt Szolgáltatás Csomag

Tovább ...

TKR és Marketing :
Ingyenes ügyfélkapcsolat ( PR ) és reklámlehetőség egyben !

Tovább ...

TKR és Reklám :
Akarja, hogy ingyen reklámozzuk vállalkozását ? Örülne annak is ha a PIACát is folyamatosan bővíteni tudná ? Vegyen egy TKR-Licencet és fizessen elő valamelyik TKR támogatási szolgáltatásra !

Ingyen minden !

Költséghatékony megjelenési és piacbővítési lehetőség az időközönként kiadásra kerülő ill. aktualizált és folyamatosan terjesztett ingyenes eBook kiadványainkban ( TKR Jogi Kapcsolatok, TEÁOR, VTSZ, SZJ, VISZK Aktuális, TKR Aktuális, TKR Hírek ).

Tovább ...

Amit a Studiomról tudni kell!

A Bjsoft a tulajdonosa által 1997-ig végzett tevékenységek saját cég keretében való továbbvitelére és Bán József által 1983 - 2017 -ig kifejlesztett ill. azóta is folyamatosan továbbfejlesztett, egyszerűsített és korszerűsített "TKR Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszer"-ek szoftver elemeinek rendszerezésére, gyártására, forgalmazására, karbantartására, dokumentálására, támogatására és licenszelésére alakult 1998.01.01-én. A szoftver fejlesztés mellett azért már 1999 -től megkezdődött az 1990 -től PC -s környezetben is létező, és lényegileg 1997 -ben elkészült Window -os TKR -ek piaci igényeknek megfelelő átalakítása is. 2001.01.02 -étől a Bjsoft Studio főleg a TKR W.T.K.R. ... szoftverek tesztelésével, piaci bevezetésével, dokumentálásával és a TKR W.T.K.R. ... Licenc -ek forgalmazásával foglalkozik, természetesen továbbra is a szoftver fejlesztés és a régebbi ill. az újabb TKR -ek támogatása mellett.

Tovább ...


Az immár több mint 34 éves "TKR Cégirányítási Információs Rendszer" -ek [ Gyártási idő : 1986-...-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009...-2017 ; TKR 366 ] ( Rendszer típus : TKR-Pénztárgép ; TKR-Pénztárszámítógép [ POS ] ; TKR-Termék ; TKR-Számla ; TKR-Számla és Nyugta ; TKR-Készlet ; TKR-Raktár ; TKR-Termelő ; TKR-Kereskedő ; TKR-Vendéglátó ; TKR-Cégirányítás [ Rendszer fajta : Start , Basic , Standard , Home , Professional , Enterprise ] ) jelenleg nagyon kedvező árakon és feltételekkel érhetőek el a www.viszk.hu -n keresztül is, sőt a TKR szoftver -ek üzleti lehetőséghez is hozzásegíthetik.

Tovább ...


Aktuális

Család és üzlet : A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR

Ajándék : MOST ajándékba kapja a "TKR Cégirányítás 2." elektronikus könyvet.

DEMO : Már több mint 6000 TKR DEMO letöltés 2007 - 2008 -ban, csak a VISZK.hu -n keresztül.

ÉLES : A 2000 -től a mai napig eladott új TKR-Licencek száma már több mint 1600 !

Változás : A munkatársak és a vezetők jönnek - mennek, sőt néha a tulajdonos is változik ? Sajnos a megfelelő képzésre sem lehet elegendő pénzt, időt és energiát fordítani ? A törvényhozás és az éppen aktuális kormány is munkálkodik, az NAV -ról, a BSA -ról és a nagy szoftver és hardver gyártókról és kereskedőkről nem is beszélve ? A megoldás ilyenkor is egy TKR. Nem változó de fejlődő, a kor kihívásainak és változásainak mindig megfelelő, aktuális rendszer.

Versenyképesség : A versenyképessége megőrzése és növelése érdekében is válassza a már jól bevált és bizonyított programok és szoftverek felhasználásával legyártott aktuális TKR -t. A számlázó, készletnyilvántartó, raktárkezelő szoftver csomagok közül az Önnek legjobban megfelelő változat az ajánlatunk ügyvitelének korszerűsítésére és egyszerűsítésére!

Együttműködés :

Munkalehetőség

Otthon is végezhető munka. Csak egy PC, egy Windows és Internet ill. e-mail kell hozzá. Minden dokumentáció és TKR-Szoftver elérhető a www.viszk.hu -n keresztül.

Üzleti lehetőség

A siker díj ( jutalék ) egy TKR Licenc megrendelése esetén a licencdíj 8% -a. Minden más ( pl. PC, Windows, egyéb szoftverek, stb. ) - a TKR -t közvetlenül nem érintő - tevékenységre Önállóan ( a forgalmazó támogatásával ) lehet vállalkozni.

Vállalkozás : Amennyiben fontos szempont az Ön számára, hogy - akár egyetlen gombnyomásra is - átlátható legyen vállalkozása úgy, hogy közben a készletekről, a számlákról és a Partnereiről is minden fontosabb információt megtudhat, akkor válassza az Önnek legjobban megfelelő TKR változatot !

Szoftvernyilvántartás : Mit szólna akár "csak" egy ilyen szoftvernyilvántartáshoz ? 1. Windows ... Licenc fajta : Kereskedelmi 2. TKR-...-... Licenc fajta : Kereskedelmi - Freeware 3. ... Licenc fajta : Free 4. ... Licenc fajta : Free ?

Profit : Akar egy csak profitot termelő munkatársat, csapattagot, vezetőt és rendszert ?

Termék és Szolgáltatás : Nem akar semmilyen korlátot a kezelhető Termék / Szolgáltatás mennyisége tekintetében ? ( A maximum kezelhető 1 milliós termék korlátot már régen feloldottuk. )

Akció : MOST 10 % - 50 % kedvezményt adunk a TKR-Licenc árakból, sőt az 50000 Ft. feletti megrendelés esetén újabb 10 % , míg a 100000 Ft. feletti megrendelés esetén további 10 % engedményre számíthat !!!

További kedvezmények és a ráadás: Amennyiben a TKR -t rendeli meg a pályázatában, akkor az eddigi Licenc díj kedvezmények mellett további 10 % -os engedmény birtokosa lehet.

Amennyiben Ön lesz a következő, 100000 terméknél is többet forgalmazó új TKR felhasználó, akkor a további 10% kedvezmény Önnek jár !

Tovább ...

Akciós TKR licenc árlista

TKR Cégirányítási Információs Rendszer

              ( 1983 - 2017 )

TKR-Pénztárgép Standard
TKR-Pénztárszámítógép Standard
TKR-Termék Basic, Standard,
TKR-Termék Professional
TKR-Számla Standard, Home,   FK
TKR-Számla Professional
TKR-Számla és Nyugta Standard   FK
TKR-Készlet Standard, Home   FK
TKR-Készlet Professional   FK
TKR-Készlet Enterprise   FK
TKR-Raktár Basic, Standard,   FK
TKR-Raktár Professional
TKR-Termelő Standard
TKR-Kereskedő Start, Basic   FK
TKR-Kereskedő Standard
TKR-Vendéglátó Standard
TKR Standard, Professional
TKR Enterprise   FK

Egyszerűen ügyvitel egyszerűen.

Kedves Olvasó!


 A számítógépek és a szoftverek gyártásának és kereskedelmének óriási technikai fejlődése eddig soha nem látott lehetőségeket nyitott a számítógéppel és szoftverrel támogatott információs rendszerek fejlesztéséhez. A felhasználói oldal növekvő igényeinek és a technikai és technológiai oldal által nyújtott lehetőségeknek az összehangolására részben az adatkezelési technikával nyílt lehetőség.

 Az információs rendszerek fejlődése az igények és lehetőségek oldaláról sem csak mennyiségi, hanem minőségi változásokat eredményezett, így szükségessé vált a hagyományos adatkezelési módszerek minőségi továbbfejlesztése is. A TKR szoftverek és módszerek létrehozásakor és kidolgozásakor a technikai fejlődés által kínált lehetőségek és a felhasználói oldal igényeinek és lehetőségeinek az összehangolása volt a cél.

 A fejlődés kiindulópontja az a felismerés volt, hogy az adatok a gazdasági szervezetek önálló értékkel rendelkező erőforrásai, ugyanúgy mint a pénz, a tapasztalat [ történet -> tanulság ], a tudás, a munkaerő, a nyersanyag, az energia, az állóeszközök, stb. és ezek ésszerű felhasználásához a technikai lehetőségek, valamint a felhasználói igények is adottak.

 Akar egy mindig működő saját rendszert ? El sem tudja képzelni, hogy hány ember szeretné megvenni az Ön termékeit és hogy mindez csupán csak azért nem valósul meg, mert Ön vagy a pénztárgéppel, vagy a Számlázó programmal, vagy a Készletnyilvántartó szoftverrel, vagy a PC -vel, vagy a Windows -al, vagy a ... foglalkozik!

 Amennyiben felkeltettem az érdeklődését vagy valamiben a segítségére lehetek, ajánlom figyelmébe a továbbiakat is.


Üdvözlettel:
                    Bán József      
                       Bjsoft         
            VISZK.hu  banjozsef.hu
                      ügyvezető
                          TKR
A rendszer
Rendszer és módszer

Az általam létrehozott Cégirányítási rendszer és módszer a vállalkozás sikeres irányításához MINDEN eszközt az Ön rendelkezésére bocsát !
Tovább ...

Múlt , jelen és jövő

Akar egy 4 éve nem változó és még 4 évig biztosan nem változó szoftvert ? Akarja, hogy akár 2999. december. 31 -én is minden funkciója működjön ?
Tovább ...

Tapasztalat és tudás

Azért ugye örülne annak is, ha a Teljesen Kész Rendszer ( TKR ) és a Talánegyszer Készenlesz Rendszer ( TKR ) eredményeit és lehetőségeit felhasználva a Tapasztalat Kezelő Rendszer
( TKR )
egyszer csak Tudás Kezelő Rendszer
( TKR )
-ré válna ?

Tovább ...

DEMO és Éles szoftver

Még mielőtt letöltene egy DEMO TKR szoftvercsomagot, szeretné tudni azt is, hogy hogyan lesz abból Éles TKR szoftver ? Jó volna azt is egyben látni, hogy milyen élesítő szoftver csomagokkal kell rendelkeznie, hogy még egy esetleges szoftver újratelepítést is önállóan el tudjon végezni ?
Tovább ...

DEMO szoftver telepítés

Már le is töltötte a DEMO TKR szoftvercsomagot, de a telepítéssel ill. a DEMO TKR indításával problémái vannak ?
Tovább ...

TKR aktualizálás

Minden rendben van, de szeretné ha naprakész lenne az adott TKR változat is ? Esetleg a kimondottan Windows XP -s környezetre ( is ) készült további aktualizáló szoftver csomagra is kiváncsi ?
Tovább ...

A TKR és a Windows

Szeretné tudni is, hogy a használni kívánt szoftver hogyan kapcsolódik a Windows -hoz ? Elvárja, hogy már a rendszer beüzemelése előtt MINDEN információ a rendelkezésére álljon a MEGRENDELÉS -hez ?
Tovább ...

Adatbázis és továbbfeldolgozás

Elvárja azt is, hogy MINDEN lényeges adat a Céggel és a Tevékenységeivel kapcsolatban EGY adatbázis -ban szerepeljen, és azt bármilyen egyéb ( a rendelkezésére álló ) adatkezelő ill. feldolgozó eszközzel - további információ szerzési céllal - önállóan is felhasználhassa
( pl. Excel, Access, SQL ) ?

Tovább ...

Garancia

A TKR szoftverek beüzemeléséhez ( 1 nap ) ingyenes telefonos szaktanácsadást, az aktuális törvényeknek való megfelelés garanciáját ( 1 hétig ingyenes telefonos konzultáció ) és a TKR-Start ill. a TKR-Licenc - TKR-Licenc(e) - ben szereplő feltételek betartása esetén - a már lezárt élesítési fázisok, a már eltelt szoftverhasználati idő és a már eddig is használt TKR Fő funkciók figyelembevételével - 30 napos Licenc díj visszafizetési garanciát biztosítunk !

Tovább ...

Támogatás

Úgy gondolja, hogy a Licenc megvásárlása után is kellene folyamatos támogatás a szoftverhez és a rendszerhez ?
Tovább ...

Üzleti lehetőség

MOST nem tervezi, hogy TKR-Licenc -et vásárol, de vannak olyan ügyfelei, barátai, ismerősei akiknek esetleg segíthet a problémáik megoldásában egy TKR-Szoftver -rel, míg Ön jutalékra is igényt tarthat a TKR-Licenc díjból.
Tovább ...

A környezet
Jog és technika

Akar egy jogilag ( magyar, európai, angol-amerikai ) és technikailag is megbízható költséghatékony CÉGIRÁNYÍTÁSI rendszert ?
Tovább ...
Szoftver változat és verzió

Nincs ideje és energiája az újabb és újabb szoftver változatokat és verziókat kipróbálni, ezért szeretne már egy változatlan rendszert ?
Tovább ...
Család és üzlet

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR
Tovább ...

Vállalatirányítás

Ha MOST tervezi egy Integrált Vállalatirányítási rendszer bevezetését, akkor kezdjen egy TKR Cégirányítási Információs Rendszerrel .
Tovább ...

Számlázás, készletnyilvántartás

Amennyiben egy megbízható számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó szoftvert keres, akkor válasszon a TKR vállalatirányítási rendszerei közül.
Tovább ...

Internet

Nincsenek forrásai egy esetleges vírus támadás vagy internetes betörés következményeit kezelni ?
Tovább ...

Windows

Nem tud vagy nem akar még Windows operációs rendszert váltani ( azért továbbra is javasoljuk a minél előbbi XP -re vagy Vista -ra való átállást is ), mert az Ön feladataihoz tökéletesen megfelelő és elegendő egy bármilyen Windows is ? A megoldás egy Windows-os(W95/98/NT/2000/XP/Vista/RT/8/8.1/10)TKR.
Tovább ...

Könyvelés

Nem látja az üzlet pénzügyeit, mert a könyvelés ( pontosabban az ügyviteli vagy vállalatirányítási szoftver ) még nem dolgozta fel a számlákat ?
Tovább ...

Támogatás

Ha a szállítás (Szállítólevél), számlázás ( Számla ), készletnyilvántartás (Készlet), raktárkezelés (Raktár) alapfunkciói mellett egyéb folyamatok támogatására is szüksége van, akkor a TKR Cégirányítási Információs Rendszerrek közül a több integrált vállalatirányítási funkciót az Ön rendelkezésére bocsátó nagyobb TKR -eket javasoljuk választani.
Tovább ...

Szoftver

Hirtelen nagy bajba került, mert az ügyviteli szoftverét szállító cég átalakult, beolvadt, szétvált, eladták, megszüntették, felszámolták, megszünt vagy éppen nem tud vagy nem akar biztosítani az adott szoftverhez is értő és azzal is foglalkozó munkatársat ?
Tovább ...

Licenc

Az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő Integrált Vállalatirányítási Rendszert szeretne, de nem tud várni addig, amíg a pályázati feltételeknek megfelel ( amennyiben a TKR -t rendeli meg a pályázatában, akkor az eddigi Licenc díj kedvezmények mellett további 10 % -os Licenc díj engedményre számíthat ) vagy a pályázatát megírják és elbírálják ( az esetleg szükséges újabb eszközökre [ PC, operációs rendszer, Pénztárgép ] azért javasoljuk a pályázati források igénybevételét is ) ?
Tovább ...

NAV

Van már Integrált Vállalatirányítási Rendszere, de csak a könyvelésre és az NAV -ra tartozó részeit tudja használni ( ha az a fontosabb most, akkor méginkább a TKR a javaslatunk ), míg a valóságos tevékenységei ( marketing, megrendelés, beszerzés, gyártás, összeállítás, termelés, raktározás, értékesítés, csomagolás, szállítás ) támogatása azért nem igazán megoldott, habár számlát még lehet kiállítani a szoftverrel.
Tovább ...

SZÁMLA

Szeretné, ha az eddig kiállított gépi számlái a magyar jognak is megfelelnének ? A jövőben is csak a magyar jognak megfelelő számlázó szoftvert tartalmazó rendszert szeretne használni ?
Tovább ...
Technológia
PC és PC hálózat

Amennyiben nincs elegendő pénze ( de ha akarná azért lenne, csak inkább egy nagyobb vagy jobb TKR -re költené szívesebben azért akkor is ) PC ill. PC hálózat specialistára ( hardveres, számítástechnikus, informatikus szakemberre ), a megoldás akkor egy TKR( PC -s ill. PC hálózatos rendszer immár 17 éve ).
Tovább ...

Windows és Sql

Ha egy Windows specialistát ( szoftveres, informatikus, windows szoftver mérnök [ lehetőleg Microsoft vizsgákkal ] ) és egy adatbázis kezelő [ SQL ] specialistát nem tud megfizetni ( ha azért megtudna fizetni, de a megspórolt pénz egy részét inkább egy TKR specialistára költené szívesebben azért akkor is ), a megoldás akkor mindenképpen egy TKR ( Windows -os, SQL -es rendszer immár 10 éve ).
Tovább ...

Ügyvitel

Az ügyvitelét mindenképpen szeretné korszerűsíteni és egyszerűsíteni, de sajnos még nem tud angolul ( ha már tud, akkor méginkább ), a megoldás akkor egy TKR ( Windows -os [ most egy bármilyen Windows a javaslatunk ] rendszer immár 7 éve ).
Tovább ...

Cég
Munkatársak

A munkatársak és a vezetők jönnek - mennek, sőt néha a tulajdonos is változik ? Sajnos a megfelelő képzésre sem lehet elegendő pénzt, időt és energiát fordítani ? A törvényhozás és az éppen aktuális kormány is munkálkodik, az NAV -ról, a BSA -ról és a nagy szoftver és hardver gyártókról és kereskedőkről nem is beszélve ? A megoldás ilyenkor is egy TKR. Nem változó de fejlődő, a kor kihívásainak és változásainak mindig megfelelő, aktuális rendszer.
Tovább ...

Munka

A családjával és az üzlettel is szeretne foglalkozni ? TKR Sok a heti 40 óra munka ? Dolgozzon csak napi 5 percet ! TKR
Tovább ...

Képzés

A legkorszerűbb és a legegyszerűbb technológia felhasználásával is készült Integrált Vállalatirányítási Rendszer. TKR
Tovább ...

EU

 Most - egy új TKR-Licenc megrendelése esetén - ajándékba adjuk a "Kerekítés" ( 'Árbevételi összesítő' + 'Fizetési módonkénti kimutatás' ) , a "Home" ( számlázási lehetőség nemcsak adószám, hanem adóazonosító jel esetén is ) és az "EU számla" ( a számlán a magyar adóazonosító mellett EU adóazonosító is megadható ) kiegészítő funkciókat.
Tovább ...

Élet
Szeretet

"Az első ez: - felelte Jézus - Halljad Izráel, az Úr a mi Istenünk egy Úr! Szeresd hát az Urat, Istenedet egész szívedből, egész lelkedből, egész gondolkodásodból és minden egész erődből!" (Márk 12:30)

Jézus így válaszolt: "Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és a nagy parancsolat. A második hasonló ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. E két parancsolattól függ az egész törvény és a próféták." (Máté 22:37-40)

Tovább ...Megbocsátás

Ezért mondom nektek: minden bűnre és káromlásra elnyerik az emberek a bocsánatot, de a Lélek káromlása nem nyer bocsánatot. (Máté 12:31)

A szívből törnek elő a gonosz gondolatok, a gyilkosság, a házasságtörés, a kicsapongás, a lopás, a hamis tanúság, a káromlás. Ezek szennyezik be az embert." (Máté 15:19-20)

Tovább ...Pihenés

"A szombat lett az emberért, nem az ember a szombatért; tehát az Emberfia ura a szombatnak is." (Márk 2:27-28)
Tovább ...Segítség

Jézus így szólt hozzá: ... Tudod a parancsolatokat: Ne ölj, ne paráználkodj, ne lopj, ne tanúskodj hamisan, ne károsíts meg senkit, tiszteld apádat és anyádat." (Márk 10:17,19, és Lukács 18:19-20)
Tovább ...Valóság

"Hallottátok azt is, hogy megmondatott a régieknek: Ne esküdj hamisan, az Úrnak pedig add meg, amit esküvel fogadtál. Én pedig azt mondom nektek, hogy egyáltalán ne esküdjetek ..." (Máté 5:33-34).
Tovább ...Ember

"Ezért mondom nektek: ne aggódjatok életetekért, hogy mit egyetek, és mit igyatok, se testetekért, hogy mivel ruházkodjatok." (Máté 6:25)

"Mert a szívből származnak a gonosz gondolatok ... Ezek teszik tisztátalanná az embert. " (Máté 15:19-20)

" ... kapzsiságok, irigység ... ezek teszik tisztátalanná az embert." (Márk 7:22-23)

Tovább ...

         Bjsoft         Bán József
             VISZK.hu  banjozsef.hu
                         ügyvezető
                            TKR

Internet: www.viszk.hu
Cím: 9436 Fertőszéplak, Szent Imre utca. 14.

Mobil : 06-30-348-2553
E-mail : bj@viszk.hu

Cégjegyzékszám: 08-06-007170
( 1998.01.01. - 2016.01.30. )
Adószám: 22499642-2-08

Copyright 1983-2017 Bán József

Ha most csak néhány TKR rendszerelemre kíváncsi ízelítőképpen, akkor a TKR-DEMO Önnek készült.

Telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )          TKR szoftver csomag választék

Csak letölti és beüzemeli, aztán megy minden mint a karikacsapás.

Windows XP esetén, ha az Én környezeti beállításaimat (   config.sys   autoexec.bat   config.nt   autoexec.nt  ) akarja használni, akkor csak futtassa le a TKR-AUTO -t.

Amennyiben valami gond volt a telepítési környezetben, akkor a TKR-Window a megoldás.


Copyright 2017 Bán József A levélben közzétett információk és dokumentációk "Creative Commons : Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licensz alatt elérhetőek. Azaz non-profit keretek között, módosítások nélkül ( teljes terjedelemben ), a szerző és a szerző e-mail címének feltüntetésével szabadon utánközölhetőek a szerző előzetes írásos beleegyezése nélkül is. A levélben közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek.

 TKR 366

  A rendszer bármilyen vállalkozás ( cég, magánszemély ) számára ajánlott, legyen az termelő, gyártó, kereskedő, vendéglátó, szolgáltató vagy akár mindegyik is ill. egyik sem . Az egyes típusok kimondottan magánszemélyek számára ( HOME ) is készültek, de az egyes részek ill. részrendszerek nem csak az üzleti tevékenység folytatásában lehetnek a segítségünkre. A rendszer többfajta összeállításban ( TKR-Termék , TKR-Számla , TKR-Számla és Nyugta, TKR-Készlet, TKR-Raktár, TKR-Termelő, TKR-Kereskedő, TKR-Vendéglátó, TKR-Cégirányítás ) és többfajta kiépítésben ( Start, Basic, Standard, Home, Professional, Enterprise ) is elérhető, ezáltal biztosítva az egyes vállalkozások egyediségéből adódó választási lehetőséget akár a bevezetés , de akár a felhasználás tekintetében is. Az egyes rendszertípusok magja és az elérhető adatbázis azonos , ezáltal biztosítható az átjárhatóság az egyes rendszerváltozatok között. A szoftverek működnek W95/98/NT/2000/XP/Vista/RT/8/8.1/10 operációs rendszerek felett és NOVELL,WINDOWS ill. LINUX hálózati operációs rendszerek esetén is. A rendszerek a könyveléshez szükséges információkat nem csak papír, hanem elektronikus formában is biztosítják.

TKR 366 Termék egyezőség - különbség : termek-osszevetes.htm


TKR Választék ( DEMO, HELP ) Termék ismertető Felhasználói Kézikönyv Szoftver csomag
TKR-Számla Standard TKR-Szamla_Standard-eBook.exe TKR-ISR-V621.pdf tkr-szamla-standard.exe
TKR-Számla és Nyugta Standard TKR-Szamla_es_Nyugta_Standard-eBook.exe TKR-MSN-V621.pdf tkr-szamla-es-nyugta-standard.exe
TKR-Készlet Standard TKR-Keszlet_Standard-eBook.exe TKR-IKS-V621.pdf tkr-keszlet-standard.exe
TKR-Készlet Professional TKR-Keszlet_Professional-eBook.exe TKR-MKS-V621.pdf tkr-keszlet-professional.exe
TKR-Készlet Enterprise TKR-Keszlet_Enterprise-eBook.exe TKR-MKS-V623.pdf tkr-keszlet-enterprise.exe
TKR-Raktár Standard TKR-Raktar Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe TKR-Raktar Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe tkr-raktar-standard.exe
TKR-Kereskedő Start TKR-Kereskedo_Start-eBook.exe TKR-IKS-V621.pdf tkr-kereskedo-start.exe
TKR-Kereskedő Basic TKR-Kereskedo_Basic-eBook.exe TKR-IKR-V621.pdf tkr-kereskedo-basic.exe
TKR-Termelő Standard TKR-Termelo Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe TKR-Termelo Standard-Felhasznaloi Kezikonyv.exe tkr-termelo-standard.exe

-------------------------------------------

Telepítés értelmező :  TKR-Install.txt ( 6,39 kByte )

Telepítés segítő :  tkr-window_hu.exe      Másolat    Biztonsági másolat

TKR - Windows XP kapcsolat ( config ; autoexec ) :  TKR-Window.pdf

TKR - Windows kapcsolat aktualizáló :  tkr-win.exe

-------------------------------------------


Alap rendszer kiegészítési és támogatási szolgáltatások

TKR Enterprise Licenc Hálózati felár
Alap ( bjSql ) Ingyenes Ingyenes
Szoftver csomag
( TKR W.T.K.R. ... )
Árlista 20 %
Szoftver csomag másolat
( TKR W.T.K.R. ... )
Árlista-40% 10 %
Önállóan is létező kiegészítő modulok: ( Megrendelés-Fizetés + 3 hónap )
TKR Rendelés ( Vevői ) 60 000 Ft 12 000 Ft
TKR Ajánlat ( Vevői ) 50 000 Ft 10 000 Ft
TKR Zárás ( Listák ) 50 000 Ft 10 000 Ft
TKR Zárás ( Procedúra ) 50 000 Ft 10 000 Ft
TKR Leltár 50 000 Ft 10 000 Ft
TKR Ellenőrzés 40 000 Ft 8 000 Ft
TKR Technológia 60 000 Ft 12 000 Ft
TKR Vonalkód ( Nyomtatás ) 40 000 Ft 8 000 Ft
Opciók: ( Megrendelés-Fizetés + 8 hónap )
TKR Rendszerelem 30 000 Ft 6 000 Ft
TKR Rendszerelem / Verzió 78 200 Ft 15 640 Ft
TKR Rendszerelem / Alkalom 114 200 Ft 22 840 Ft
TKR Jogi Kapcsolatok Ingyenes Ingyenes
Cég eBook 10 000 Ft Ingyenes
Termék eBook 16 000 Ft Ingyenes
Termék eMail 6 000 Ft Ingyenes
TEÁOR Ingyenes Ingyenes
VTSZ Ingyenes Ingyenes
SZJ Ingyenes Ingyenes

 

Távkonzultáció ( Telefon )
( Megkezdett 1/4 óra )
19 200 Ft
Rendszer átvizsgálás
( CD-DVD / Alkalom )
38 400 Ft
Ajánlatkidolgozás
( Rendszerelem / Alkalom )
36 000 Ft
Szállítólevél ( elektronikus )
( Alkalom )
Ingyenes
Szállítólevél ( papír )
( Alkalom )
1000 Ft
Számla ( papír )
( Alkalom )
2000 Ft
TKR használat
( Rendszerelem / hónap )
60 000 Ft
Gyártási költség
( Rendszerelem / Alkalom )
15 000 Ft
Licenc szállítási költség
( Rendszerelem / Alkalom )
10 000 Ft
Távellenőrzés ( Telefon )
( Adatbázis / Alkalom )
57 600 Ft
Távadatvizsgálat ( Telefon )
( Táblázat / Alkalom )
52 800 Ft
TKR ( DEMO ) ellenőrzés
( Rendszer / Alkalom )
100 000 Ft
Helyszíni rendszer ellenőrzés
( Megrendelés-Fizetés + 8 hónap )

( Megkezdett óra )
48 000 Ft
Helyszíni adatvizsgálat
( Megrendelés-Fizetés + 8 hónap )

( Megkezdett óra )
96 000 Ft
Helyszíni konzultáció
( Megrendelés-Fizetés + 8 hónap )

( Megkezdett óra )
72 000 Ft
Kiszállási díj ( minimum ) 17 500 Ft
Kiszállási díj ( oda - vissza út ) 300 Ft / Km


Piacbővítési lehetőség


Az időközönként megjelenő ill. aktualizált és folyamatosan terjesztett ingyenes eBook kiadványainkban ( TKR Jogi Kapcsolatok, TEÁOR, VTSZ, SZJ, VISZK Aktuális, TKR Aktuális, TKR Hírek ) kínált egyidejű megjelenési lehetőségek !


További információ és Megrendelés e-mailben vagy postai úton


Média ajánlat ( VISZK.hu - eBook ) 1 Alkalom 1 Kiadás 1 Nap 1 Hét 2 Hét
Név, Link 4 000 Ft 6 000 Ft 30 000 Ft 56 000 Ft 100 000 Ft
Szlogen, Link 8 000 Ft 10 000 Ft 40 000 Ft 70 000 Ft 160 000 Ft
Szöveg, Link 16 000 Ft 20 000 Ft 100 000 Ft 140 000 Ft 320 000 Ft
Logo, Link 32 000 Ft 40 000 Ft 200 000 Ft 280 000 Ft 400 000 Ft
Banner, Link 48 000 Ft 60 000 Ft 280 000 Ft 360 000 Ft 600 000 Ft


Média ajánlat ( VISZK.hu - Hirdetés ) 3 Hét 4 Hét 5 Hét
Név, Link 27 000 Ft 48 000 Ft 90 000 Ft
Szlogen, Link 36 000 Ft 63 000 Ft 144 000 Ft
Szöveg, Link 90 000 Ft 126 000 Ft 256 000 Ft
Logo, Link 160 000 Ft 226 000 Ft 360 000 Ft
Banner, Link 252 000 Ft 324 000 Ft 540 000 Ft

További információ és Megrendelés e-mailben vagy postai úton


Tovább ...TKR hírlevél

E-mail cím    : 
Vezetéknév : 
Utónév        : 
        


TKR Képviselő munkatárs

TKR-Cégirányítás hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.huTKR Értékesítő munkatárs